26 Ιανουαρίου 2010

Πρώτη προσπάθεια

Αφού αγόρασα τα πραγματάκια που σας έδειξα παρακάτω αποφάσισα να φτιάξω ένα άλμπουμ για την αδελφούλα μου.Τα φετινά Χριστούγεννα τα περάσαμε στα Τρίκαλα, όπου σπουδάζει η "μικρή" μας.Περάσαμε πολύ όμορφες στιγμές και γι'αυτό αποφάσισα να φτιάξω κάτι έτσι ώστε να μη χαθούν ποτέ οι αναμνήσεις αυτές.
Χρειάστηκα περίπου δύο απογεύματα για να το τελειώσω (η αλήθεια είναι ότι με δυσκόλεψε λίγο) αλλά μόνο για τη χαρά που έκανε η αδελφούλα μου όταν το είδε άξιζε ο κόπος.....Λοιπόν, δεν καθυστερώ άλλο, ορίστε οι φωτογραφίες από το πρώτο μου δημιούργημα:

Το εξώφυλλο έχει τη φωτογραφία της αδελφούλας μου (είναι μία πριγκίπισσα !!!!) και στο κάτω μέρος έγραψα το όνομα της :


Οι εσωτερικές σελίδες :

(πρωταγωνιστούν : εγώ, η αδελφούλα μου, η μαμά μου και ο αδελφούλης μου)


Στην τελευταία σελίδα (στο καφέ πλαίσιο) έγραψα κάποιες ευχές αλλά ξέχασα να το φωτογραφίσω.Δεν πειράζει, την επόμενη φορά θα είμαι πιο προσεκτική....Τα χαρτιά, τα διακοσμητικά, οι κορδέλες και τα αυτοκόλλητα είναι απο την εταιρεία Ki memories. Περιμένω σχόλια....

8 σχόλια:

  1. Γεια σου Σοφία.
    Συγχαρητήρια για το blog σου!Καλή αρχή και καλές δημιουργίες! Το άλμπουμ είναι πολύ ωραίο!μου αρέσουν πολύ και τα χρώματα που χρησιμοποίησες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πας περίφημα! Μου αρέσει το αλμπουμάκι... Τέλεια χαρτιά! Πολύ όμορφες φωτο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο! Μπράβο!! Μάλλον γνωριζόμαστε!! Απ'ότι σε είδα στις φωτογραφίες πρέπει όντως(μου το χες γράψει κ εσύ σε σχόλιο στο μπλογκ μου!!) να ήμασταν συμφοιτήτριες!! Στο ΠΤΔΕ δεν ήσουν??? Πρέπει να κάναμε κ πρακτικές μαζί! Μικρός που είναι ο κόσμος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ καλό!!! Και ο χρόνος σου επίσης καλός!!! Άλλοι προσπαθούν μέρες... αυτό σημαίνει ότι είσαι αποφασιστική στις επιλογές σου και δε θα βαρεθείς εύκολα από το χόμπυ!!! Keep yourself inspired!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοφία μου γεια σου,πολύ όμορφη προσπάθεια.Έντονα χρώματα και πολύ ωραίες φωτογραφίες.Η καταγωγή μου και εμένα είναι από Μεσσαρά αλλά μένω μόνιμα στην Αθήνα.Σου εύχομαι καλή συνέχεια και όμορφες δημιουργίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!!Να'στε καλά και καλώς ήλθατε στο blog μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μαίρη, στο ΠΤΔΕ ήμουν !!!!Μικρός που είναι ο κόσμος δεν λες τίποτα!!!Ελπίζω να τα πούμε και από κοντα κάποια στιγμή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή