1 Δεκεμβρίου 2010

24 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα!!!!!!!!!



Ήρθε επιτέλους ο Δεκέμβριος!!!!!Ο μήνας των Χριστουγέννων.....Ο μήνας των γιορτών, της χαράς (όχι μόνο των παιδιών αλλά και των μεγάλων), της αγάπης!!!!!!Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου περίοδος του χρόνου!!!!Κάθε φορά που μπαίνει ο Δεκέμβρης η χαρά μου είναι απερίγραπτη!!!Μετράω καθημερινά αντίστροφα, μέχρι να φτάσει η μέρα των Χριστούγέννων και της Πρωτοχρονιάς!!!!Περιμένω πώς και πώς να στολιστούν οι δρόμοι, τα μπαλκόνια, τα σπίτια....Χαζεύω όλα αυτά τα χρωματιστά λαμπάκια λες και δεν τα έχω ξαναδει ποτέ στη ζωή μου!!!!!!

Έτσι λοιπόν, μέσα σε αυτό το κλίμα ευθυμίας που με περιβάλλει αποφάσισα να αλλάξω λίγο το blog μου και να το κάνω πιο γιορτινό!!!!Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει ο αγαπημένος μου Άγιος Βασίλης και οι πιστοί του τάρανδοι....Ελπίζω και φέτος να μας επισκεφτεί όλους και να μας δωρίσει ό,τι επιθυμεί ο καθένας μας......Καλές γιορτές σε όλους!!!!!!!

7 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφη αλλαγή!!! Αλλάζει η διάθεσή σου!!!
    Καλά Χριστούγεννα να έχουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό μήνα και καλές γιορτές!
    Όχι απλά μεγάλη, τεράστια η αλλαγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ωραία αλλαγή!!! πολύ χριστουγενιάτικη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ όμορφη η αλλαγή μας βάζεις για τα καλά στο κλίμα των Χριστουγέννων Να είσαι καλά Καλή εβδομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Sofia...είναι τέλειο! Πριν λίγο έψαχνα κι εγώ να αλλάξω την εικόνα πίσω από την κεφαλίδα του μπλογκ, αλλά κάτι κάνω λάθος! Η φώτο βγαίνει μόνο στη μία άκρη, αριστερά και όχι πέρα πέρα όπως είναι το δικό σου έλκηθρο...μήπως μπορείς να μου πεις τι να κάνω;;; Πάντως το δικό σου μου έφτιαξε τη διάθεση!!! Καλές γιορτές...από τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Evagelia, βασικά δεν ξέρω πώς μπορείς να αλλάξεις μόνο την κεφαλίδα του blog....Εγώ έψαξα στο google : "blogger templates" και ανάμεσα στα πολλά που μου έβγαλε είχε κι αυτό που επέλεξα για το blog μου!Η αλλαγή βέβαια έγινε σε όλο το blog και όχι μόνο στην κεφαλίδα!!!Αν το ψάξεις πάντως στο internet έχει αναλυτικές οδηγίες για το πώς μπορείς να το εγκαταστήσεις!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή