24 Ιανουαρίου 2011

Σε περιμένουμε με ανυπομονησία

Καλημέρα σε όλους!!!!Κάτι με έπιασε χτες και άνοιξα το φάκελο που έχω όλα τα της εγκυμοσύνης....Ξέρετε τώρα,υπερηχογραφήματα, Dvd, εξετάσεις, επόμενα ραντεβού σε γιατρούς κ.τ.λ.Εκεί λοιπόν που κοιτούσα ξανά τις "πρώτες φωτογραφίες" του μωρού μου (υπερηχογράγημα),μου ήρθε μία ιδέα...Να φτιάξω ένα layout με αυτές!Βασικά το πρώτο μου layout...Αφού λοιπόν βρήκα και ένα πολύ ωραίο sketch από το "Sketchy Thursdays" είπα να το τολμήσω....Και ιδού :

Πώς σας φαίνεται;Για να πω την αλήθεια, εγώ νομίζω ότι κάτι έχει που δεν μου αρέσει...Κατι δεν ταιριάζει....Μήπως έχω κάνει λάθος επιλογή χαρτιών;Μήπως δεν ταίριαζαν τα κουμπιά....Δεν μπορώ να καταλάβω, γι'αυτό...Αν σας φαίνεται και σε σας ότι κάτι δεν πάει καλά, κάντε μου ένα σχόλιο γράφοντας την άποψη σας έτσι ώστε η επόμενη σύνθεση να είναι καλύτερη!!!!!

Thanks!!!!!!
Φιλιά!!!!

15 σχόλια:

  1. Νομίζω ότι είναι πολύ καλη για πρώτη προσπάθεια.Ίσως τα κουμπάκια να προτιμούσα σε κάποια άλλη θέση. Ελπίζω να δω και άλλες συνθέσεις σύντομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νομίζω ότι αυτή την ιδέα έχουμε όλοι για τις πρώτες μας προσπάθειες. Εγώ το βρίσκω μια χαρά! με το καλό να δεχτείς το μωράκι σου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Σοφία! Η σύνθεσή σου έγινε πολύ όμορφη. Όλοι μας μαθαίνουμε δίνοντας συμβουλές η μια στην άλλη… Εγώ στην θέση σου αντί για τα κουμπάκια θα έβαζα λουλουδάκια , σαν αυτά της κάτω λωρίδας. Θα τα έκοβα δηλαδή από το χαρτί, ε, θα έβαζα και κανένα brats στο κέντρο. Ή και δεν θα έβαζα τίποτα απολύτως. Καμία φορά αν κάτι δεν μου πάει, προτιμώ να μην το βάλω καθόλου. Πάντως η ιδέα σου είναι καταπληκτική, συνέχισε έτσι και δημιούργησε ένα άλμπουμ και με όλες τις πρώτες φωτογραφίες του μωρού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι πολύ όμορφο και αρκετά "ζυγισμένο" ως προς το κέντρο και για αυτό πιστεύω ότι κάπως "γέρνει" προς τα αριστερά. Είναι βέβαια τόσο ανεπαίσθητο που αν δεν το ρωτούσες δε θα το πρόσεχα. Εγώ ή θα έβαζα τα κουμπάκια μεταξύ λουλουδιών και σημειώματος κάτω δεξιά ή θα έβαζα στη θέση τους λουλουδάκια όπως είπε και η Wonderful life! Καλή συνέχεια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσουν οι άνθρωποι που είναι ανοιχτοί στην κριτική! Λοιπον, Σοφία, είναι παρα πολύ καλή η σύνθεση σου (δεδομένου οτι είναι η πρώτη)! Αν θα άλλαζα κάτι θα ήταν ο τρόπος που έβαλες τον τίτλο... επειδή λίγο χαλάει την ισορροπία της σελίδας... όλα είναι ευθυγραμμισμένα εκτός από αυτό! Εύχομαι να δούμε κι άλλες συνθέσεις από σένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Tην βρίσκω πολύ όμορφη και δεν θα άλλαζα τίποτα απο την σύνθεση .... θα έβαζα όμως τις φωτογραφίες σε χρωματιστό χαρτί επάνω (να δημιουργήσει περιθώριο ) για να σπάσει την μαυρίλα του υπέρηχου και θα τις έβαζα και λίγο παιχνιδιάρικα για να ταιριάζει σαν ύφος με όλο το υπόλοιπο!!!

    ΦΙλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοφία μου εύχομαι κ πάλι με το καλό!!
    Καλώς όρισες κ στον "κόσμο" των συνθέσεων!!!
    Η σύνθεσή σου μου αρέσει πολύ!! Το μόνο που θα έκανα είναι να βάλω τους υπέρηχους πάνω σε ένα άλλο χαρτί που να έχει λίγα χιλιοστά περιθώριο γύρω γύρω.
    Καλή συνέχεια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοφία... μωράκι?!! Πόσο πίσω είμαι τελικά..... ή μήπως το είχα ακούσει κι έχω ανοίξει την πόρτα στο Αλτσχάιμερ? Μπράβο! Με το καλό!!! Τώρα για τη σύνθεσή σου, θα συμφωνήσω με τη Μαίρη και θα έβαζα από πίσω ένα επιπλέον χαρτί στα υπερηχογραφήματα! Keep going!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εμένα μου αρέσει!! ιδιαίτερα τα χρώματα!! και είναι και συγκινητικό!!!με το καλό σοφία μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι πάρα πολύ καλό!
    Ενα βραβείο από μένα
    http://evibyhand.blogspot.com/2011/01/blog-post_24.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ti wraia idea kai egw eimai ston 8o kai wraio tha itan na kanw kati paromoio!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μια γλυκιά μανούλα ομορφη βλέπω !!!!! και η σύνθεση είναι ωραία όπως σου αρέσει εσένα να βλέπεις το μωράκι σου.
    όλα να έρθουν με το καλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. πραγματικά με συγκίνησες μα και με ενθουσίασες με αυτή την ιδέα.κρίμα που δεν την είδα στη τελευταία εγκυμοσύνη της κόρης μου.Σου εύχομαι χρυσο μου όλα να σου έρθουνε καλά και βολικά και γρήγορα το μωράκι σου υγειές στην αγκαλία σου.. και τί αγκαλιά..όλο, αγάπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλεια ιδέα...και τι ωραίες αναμνήσεις...Μ'αρέσει πολύ το στήσιμο! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή