21 Ιουλίου 2011

Και ναι.....επανήλθα!!!!

Γεια σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Τι μου κάνετε;Ελπίζω να σας βρίσκω όλες και όλους μια χαρά.....Εγω όπως γράφω και στον τίτλο,επανήλθα (μετά από 3 μήνες)!!!!Είχα αρχίσει να απογοητεύομαι λίγο και να σκέφτομαι ότι δεν θα τα καταφέρνα,αλλά.....Να'μαι και πάλι εδώ!!!!Για εσάς που δεν θυμάστε το λόγο της απουσίας μου,απλώς τον υπενθυμίζω.....

Στις 26 Απριλίου ήρθε στον κόσμο ένας πρίγκιπας!Όχι,όχι λάθος....Ήρθε στον κόσμο ο δικός μας πρίγκιπας....Ένα μικρούλη αγοράκι που μας έχει αλλάξει ήδη τη ζωη!Πόσα συναισθήματα....Μια απέραντη ευτυχία....Πραγματικά αν δεν το ζούσα δεν θα το πίστευα.....Ο "μάγκας" μας έχει πάρει τα μυαλά!Δεν χορταίνουμε να τον κοιτάμε,να τον χαϊδεύουμε,να τον αγκαλιάζουμε,να τον φιλάμε.....Τι να πω!Όλα είναι τέλεια (αν εξαιρέσεις την ταλαιπωρία του φαγητού και την αϋπνία,που και αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα) και πραγματικά ευχαριστώ το Θεό που μου χάρισε ένα υγιέστατο μωράκι!!!!!

Και επειδή ένας πρίγκιπας χρειαζεται πάντα ιδιαίτερη μεταχείριση (χα!χα!χα!).....Έφτιαξα για να γιορτάσουμε τη γέννηση του αυτά τα μπομπονιεράκια :



Υ.Γ. Δυστυχώς ο χρόνος που έχω στη διάθεση μου για να μπαίνω στο internet είναι πολύ περιορισμένος ακόμα....Οπότε μου είναι λίγο δύσκολο να αφήνω σχόλια στα blogs σας (ελπίζω να καταλαβαίνετε).....Παρόλα αυτά σας παρακολουθώ ανελλιπώς και θαυμάζω τις δημιουργίες σας!
Αυτά προς το παρόν.....Θα τα ξαναπούμε σύντομα!!!!

Φιλιά!!!!!

10 σχόλια:

  1. Να σας ζήσει το αγοράκι σας Σοφία!!! Να ναι πάντα γερός και τυχερός και να τον καμαρώνεις! Τελεια τα μπομπονιεράκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουκλίτσα μου πολύ χαίρομαι που πήγαν όλα καλά και γέννησες ένα υγιέστατο μωράκι. Τώρα είσαι μανούλα ♥ :) Η μπομπονιέρα είναι καταπληκτική όμορφη και φινετσάτη όπως εσύ. φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς όρισες με τα καλλίτερα νέα! Να σας ζήσει ο μικρός σας πρίγκιπας να τον έχετε γερό και ευτυχισμένο! Περιμένουμε και άλλα νέα σου φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σοφία μου να σας ζήσει ο μικρός σας πρίγκιπας και να τον καμαρώνετε καθημερινά!!!
    Είναι υπέροχα τα μπομπονιεράκια! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλως μας ορισες κ παλι πισω..λογικο ολο σου τον χρονο να τον εχει ο μικρουλης πρίγκηπας κ του αξιζει..ολα τα ΚΑΛΑ του κοσμου ευχομαι γι αυτον ..υγεια κ να ναι τυχερος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλώς ήρθες Σοφία!Να σου ζήσει το μωρακι να το χαίρεσαι με υγεία και χαρά!!!Υπέροχα τα δωράκια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλώς ήρθες Σοφία!!!!!Να σου ζήσει ο μικρός πρίγκηπας και να ναι γερός και τυχερός και πάντα να τον καμαρώνετε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ωωωωωωωω!!!!! να σου ζήσει!!!!!! πολύ ωραία μπομπονιεράκια!!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σου ζήσει Σοφία μου, Να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή