9 Νοεμβρίου 2011

Έτοιμα να ταξιδέψουν ! ! !

Καλησπέρα ! ! ! Θυμάστε το παιχνίδι "Pay it forward" (όσες το ακούτε πρώτη φορά, δείτε εδώ); Λοιπόν, κατάφερα να φτιάξω τα πέντε δωράκια . . . Σκεφτόμουν να φτιάξω κάτι πρακτικό έτσι ώστε να μπορούν τα κορίτσια να το χρησιμοποιήσουν . . . Έκοψα λοιπόν 5 τετράγωνα από μακετόχαρτο (για να είναι πιο σταθερά) και τα έντυσα με χαρτιά απο τη συλλογή "blossoms - Kate Knight" . . . Αφού διακόσμησα και τους συνδετήρες, τα έβαλα στα σακουλάκια μαζί με χαρτάκια σημειώσεων-post it (δεν φαίνονται στη φωτογαρφία). . . Έπειτα έκοψα με το cricut τα λουλουδάκια και με ένα punch τις πεταλουδίτσες, τα έδεσα με τα κορδελάκια και έτοιμα . . . Δείτε τα στη φωτο :



Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ που παίξατε μαζί μου! ! ! ! Ελπίζω να σας αρέσει το δωράκι μου! ! !


Υ.Γ.  Πριν κάποιες μέρες πήρα το δωράκι της Ελίνας από το ίδιο παιχνίδι. . . Είναι μία κορνιζούλα πανέμορφη. . . Ήδη διακοσμεί το δωμάτιο που κάνω τις κατασκευές μου. . . Σε ευχαριστώ πάρα πολύ Ελινάκι. . . Να'σαι καλά . . . Καλές δημιουργίες! ! !


Σας φιλώ! ! ! !

11 σχόλια:

  1. Σοφια ειναι φοβερα!!!!πολυ ωραιο δωρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο το δωράκι Σοφάκι!!! Πρακτικό και όμορφο, θα το χαρούν σίγουρα τα κορίτσια!!! Καλό βράδυ να έχεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλύκα είναι τα δωράκια σου!!! Σιγουρα θα αρέσουν στους παραλήπτες! Χαίρομαι που σου άρεσε η κορνιζούλα! Ίσως τις αναρτησω κι εγώ στο μπλογκ μου καποια στιγμη... Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τέλεια τα δωράκια σου!!! σίγουρα θα αρέσουν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα διακόσμησες υπέροχα Σοφάκι και ειδικά η ιδέα να τα βάλεις μέσα στο σακουλάκι πολύ καλή γιατι ετσι φαίνονται πόσο ωραία είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι πολύ γλυκά!!! Θες να τα φας! χαχα Μπραβο Σοφάκι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφα είναι Σοφάκι.Μπράβο για την ιδέα σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοφια ειανι τελεια! Ανυπομονω να λαβω το δικο μου! Δεν θυμαμαι αν σου εδωσα την διευθυνση μου ομως :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή