30 Ιανουαρίου 2012

A kiss from the sun to you . . .

Καλημέρα και καλή εβομάδα . . . Τελικά δεν πρόλαβα χτες να κάνω την ανάρτηση αλλά βρήκα λίγο χρόνο σήμερα . . . Θα σας δείξω λοιπόν την τελευταία μου συμμετοχή στις προκλήσεις του  Get Creative για τον μήνα Ιανουάριο . . . Αυτή τη φορά έφτιαξα μία απλή καρτούλα για την πρόκληση της Αλεξάνδρας . . . Μας ζητουσε να φτιάξουμε μία κάρτα με την οποία θα μεταδίδαμε τη θετική μας ενέργεια σε ένα κοντινό μας πρόσωπο . . . Σκέφτηκα λοιπόν, τι πιο "θετικό" από τον ήλιο και ένα φιλί . . . Και ιδού :


Αυτά για την ώρα . . .
Μακάρι να μπορούσα να συμμετέχω και στις υπόλοιπες προκλήσεις αλλά δυστυχώς ο χρόνος που μου αφήνει ο μπέμπης μου είναι πολύ περιορισμένος . . . Τι κρίμα . . .

11 σχόλια:

  1. Αχ Σοφία μου τέλεια η καρτούλα με τους ήλιους! Καλή επιτυχία και σε αυτή την πρόκληση! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου αρεσει πολύ!:)
    Καλή επιτυχια και σ'ευχαριστω για τη συμμετοχη σου!;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια!!!!πανέμορφη!!!καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ok your cards are just fabulous fabulous fabulous...shall I say it again???????????????
    Thanks you so much for supporting Get Creative
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. απιθανη καρτουλα!!αισιοδοξη και χαρουμενη!!ευχαριστουμε πολυ για τη συμμετοχη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Such a great card! thanks for joining us at get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Sofia, what a beautiful and stylish card, simple and stunning . Thank you so much for your support at Get Creative and good luck.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοφία μου δεν ήξερα ότι έχεις μπεμπούλη!!Το κατάλαβα δηλαδή όταν ανάφερες ότι είναι και αυτός αρρωστούλης!Απόλαυσε τον μπεμπάκο τώρα που είναι μικρούλης!!Η κάρτα όπως πάντα άψογη!!Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Φοβερή καρτούλα!! Μου άρεσε πάρα πολύ το πως έπαιξες με το background. Σε ευχαριστούμε πολύ και για την συμμετοχή σου στο Get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαιρετική κάρτα κι αυτή! Μου αρέσει πολύ το στυλ σου, και απλό, και ενδιαφέρον, και έξυπνο, και αισιόδοξο! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλό μήνα κοριτσάκι μου!!! Σε θαυμάζω που τα προλαβαίνεις όλα και τα κάνεις και άψογα!!! Μπράβο σου!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή