31 Μαρτίου 2012

Easter frames ! ! !

Έχει μπει για τα καλά η άνοιξη, ο καιρός είναι τέλειος (ας μην το γρουσουζεύουμε κιόλας) και το Πάσχα πλησιάζει . . . Ίσα που προλαβαίνω να κάνω βολτίτσα από τα σπιτάκια σας και βλέπω κιόλας τις πρώτες πασχαλινές κατασκευές (λαμπαδίτσες, καλαθάκια κ.α. ) . . . Αφού λοιπόν με βάλατε στο κλίμα αποφάσισα να σας δείξω κι εγώ δύο καδράκια που έφτιαξα με πασχαλινές σφραγίδες από το Whimsie Doodles . . . Και ιδού :



Η αλήθεια είναι ότι μου άρεσε πολύ το αποτέλεσμα και έφτιαξα κι άλλα καδράκια . . . Αυτά όμως θα σας τα δείξω σε μία άλλη ανάρτηση . . .

Και τώρα νομίζω πως ήρθε η ώρα να μοιραστώ μαζί σας (σας το είχα υποσχεθεί άλλωστε) τους λόγους που με κάνουν να "χάνομαι" για πολλές μέρες . . . Ο πρώτος λόγος ήταν ένα παζάρι το οποίο έγινε την προηγούμενη εβδομάδα και στο οποίο συμμετείχα! Έπρεπε λοιπόν να φτιάξω αρκετά πραγματάκια και έτσι δεν μου έμενε χρόνος για να μπω στο internet . . . Και όταν μάλιστα έχεις κι ένα ζουζούνι να σου κάνει ανω κάτω τα πράγματα σου, είναι ακόμα πιο δύσκολο . . . 

Ο δεύτερος και πιο σημαντικός λόγος είναι ότι είμαι για δεύτερη φορά έγκυος . . . Αυτή τη φορά λοιπόν τους πρώτους μήνες είχα πολλές ανακατωσούρες (και όχι μόνο), ζαλάδες κ.τ.λ. . . . Ευτυχώς  τώρα όλα αυτά πέρασαν και νιώθω πολύ καλύτερα . . . Όπου να'ναι μπαίνω άλλωστε στον πέμπτο οπότε καιρός ήταν να περάσουν . . . 

Αυτά λοιπόν ήταν τα νέα μου . . . Ελπίζω να μην σας κούρασα . . . Θα τα πουμε σύντομα . . .

Φιλιά,

12 σχόλια:

  1. Καταπληκτικα νεα...με το καλο Σοφακι να ερθει και το δευτερο μωρο σου!!!τα καδρακια σου υπεροχα και μεσα στο κλιμα!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα και καλό μήνα!!!!!
    Ξέρεις ότι κάνεις μ' αρέσει πολύ.
    Σου στέλνω πολλά φιλιά να έχεις μια όμορφη Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σοφία μου υπέροχα νεαααα!!!!!! Με το καλο σου εύχομαι!!!!!!!!!! Πολλα πολλα φιλία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τα καδρακια πανεμορφα αλλα τα πιο ωραια νεα ειναι τα αλλα!!!!με το καλοοοοοοοοοοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. τα καδρακια πανεμορφα αλλα τα πιο ωραια νεα ειναι τα αλλα!!!!με το καλοοοοοοοοοοοοοοο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι υπέροχα νέα είναι αυτά??Μπράβο Σοφάκι!Με το καλό να έρθει το μωράκι σας!!!Όσο για τα καρδάκια απλά υπέροχα!!Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχα νέα!!!!!Με το καλό Σοφάκι!!!!!!όσο για τα καδράκια σου απλά καταπληκτικά!!!!καλό μήνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο Σοφία! Πανέμορφα τα νέα και τα καδράκια σου!!!
    Καλό Μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ααααα!!!!! Τι ωραία και ευχάριστα νέα είναι αυτά?! Μπράβο Σοφάκι με το καλό και το δεύτερο!!! Και τα καδράκια σου είναι πολύ γουστόζικα! Μπράβο σου και καλή Ανάσταση! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ Σοφία υπέροχα τα νέα σου! Με το καλό κοπέλα μου να την χαρείς και την δεύτερη εγκυμοσύνη σου τώρα που πέρασαν και οι ανακατωσούρες. Αν με το πρώτο παιδάκι έφερε τόση πολύ έμπνευση με το δεύτερο θα μας ξετρελάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή