28 Μαΐου 2012

Little Boy

Φιλενάδες μου τι κάνετε;;;;;;;;;Έχουμε να τα πούμε περίπου δύο μήνες . . . Μου λείψατε πολύ . . . Δυστυχώς ο χρόνος μου ειναι ελάχιστος αφού ο μπέμπης μου δεν με αφήνει καθόλου σε ησυχία . . . Θέλω να φτιάξω διάφορα πραγματάκια αλλά δεν μπορώ . . . Θέλει να ασχολούμαι συνέχεια μαζί του, να παίζουμε, να πηγαίνουμε βόλτες (πράγμα πολύ φυσιολογικό άλλωστε . . . )!Βέβαια για να πω την αλήθεια, δεν περνάω κι άσχημα . . . Το παιδάκι μου είναι η καλύτερη και η πιο ευχάριστη παρέα . . . Απλώς συνεχώς με "τρώνε" τα χέρια μου και μου λείπει πολύ η δημιουργία . . . Τελοσπάντων, δεν θα σας κουράσω άλλο . . .

Σήμερα θα σας δείξω μερικές σελίδες από ένα album που είχα φτιάξει παλιότερα . . . Όλες αναγνωρίζετε τα album από τη Σφραγιδομανια πια (αχ!!!!Τι θα κάναμε χωρίς εσάς κορίτσια . . . ). Τα χαρτιά που χρησιμοποίησα είναι από το κιτ "Little Boy" της Echo Park . . . Είχα βάλει και fibres, κορδελίτσες και διακοσμητικά στον κρίκο αλλά αυτό έγινε μετά που τράβηξα τις φωτογραφίες, γι'αυτό δεν υπάρχουν στις φωτο . . .





Ελπίζω να σας αρέσε ! ! ! Σας φιλώ . . .


10 σχόλια:

  1. Καλως το Σοφακι!!!!!!!!χαιρομαι που εισαι καλα...δεν πειραζει που δεν εχεις χρονο...ο μπεμπης σου να ειναι καλα...οσο μεγαλωνει θα εχεις περισσοτερο χρονο να δημιουργεις!!!το μινι σου υπεροχο!!!!
    πολλα φιλια σε σενα και ενα στα πατουχακια του μπεμπουλη σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να χαίρεσαι τις στιγμές με το παιδάκι σου και να περνάτε πάντα ωραία! Το άλμπουμ εξαιρετικά παιγνιδιάρικο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα!!! Είναι πολύ όμορφο και από κοντά ακόμα πιο ωραίο!!
    Φιλιά πολλά!!! Να περνάς πάντα καλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλώς την!!!!τι υπέροχο άλμπουμ είναι αυτό!!!να περνάς όμορφα με το παιδάκι σου και να χαρείς αυτές τις στιγμές είναι μοναδικές!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βρε Σοφάκι που είσαι εσύ??Πολύ όμορφο το άλμπουμ!!Μου έλειψαν οι δημιουργίες σου αλλά αφού περνάς καλά χαλάλι!!
    Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καταπληκτικά άλμπουμ!!Χαρούμενα, παιχνιδιάρικα με πολύ όμορφα χρώματα!!Να χαίρεσαι τις στιγμές με το παιδάκι σου!!Από τα καλύτερα και ομορφότερα χρόνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σοφία, πολύ γλυκό, παιχνιδιάρικο, αισιόδοξο, χαρούμενο, άλμπουμ!!! Μπράβο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το άλμπουμ υπέροχο Σοφία, όσο για το μικρό σε καταλαβαίνω απόλυτα, αλλά μην ανησυχείς θα μεγαλώσει και θα έχεις πολύ χρόνο για δημιουργίες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ω!!ΤΈΛΕΙΟ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΣΟΥ ΣΟΦΙΑ!!!ΜΠΡΆΒΟ!!!
    ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΟΛΤΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ 24ΩΡΟ...νΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΌΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑΡΙΚΑ!!!ΦΙΛΙΆ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σοφάκι μας έλειψες!!! Αλλά υπάρχουν και προτεραιότητες, και τί καλύτερο από το παιδάκι σου; Πολύ όμορφο το αλμπουμάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή