21 Σεπτεμβρίου 2012

He can fix anything ! ! !

Γεια σας!!!Γεια σας!!!Γεια σας!!!!Τι κάνετε;;;;Εμείς είμαστε μόλις 26 ημερών πριγκίπισσες...Ναι, ναι καλά το καταλάβατε, γεννήσαμε...Το μπουμπουκάκι μας ήρθε στον κόσμο στις 27 Αυγούστου...Μόλις 2 κιλά και 900 γραμμάρια, ένα τόσο δα πραγματάκι...Πανέμορφη εννοείται (ε,τι θα έλεγε η κουκουβάγια για το παιδί της, χα!χα!χα!), σκέτη γλύκα...Ε, κάποιες φορές βέβαια είναι λίγο γκρινιαρα αλλά και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι...
Δυστυχώς με δύο παιδιά ο χρόνος που μου μένει για δημιουργία είναι πολύ περιορισμένος εως ανύρπακτος...Βέβαια θα μου πείτε οτι είναι πολύ νωρίς ακόμα...Το ξέρω!Ελπίζω σιγά σιγά να μπουμε όλοι σε ένα πρόγραμμα, και οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι!!!!

Ας πάμε τώρα στις φωτογραφίες που είναι παρακάτω...Στην πρώτη είναι το μπομπονιεράκι που έφτιαξα για το μαιευτήριο...Φωτιά στα κόκκινα!!!!!


Στη δεύτερη είναι μία καρτούλα για το διαγωνισμό του Get Creative...Είναι η πρώτη που φτιάχνω μετά απο 2,5 μήνες περίπου και νομίζω ότι έχω χάσει τελείως τη φόρμα μου!!!Άλλο ξεκίνησα να φτιάξω και σε άλλο κατέληξα...Δυσκολεύτηκα αρκετά η αλήθεια είναι...Δεν ήξερα από που να αρχίσω...Έτσι είναι,αμα δεν εξασκείς το "επάγγελμα" χάνεις την επαφή σιγά σιγά...



Σας αφήνω τώρα...Η πεταλουδίτσα μου με φωνάζει...Είναι ώρα για το επόμενο γευμα...Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα!!!Φιλιά!!!

16 σχόλια:

  1. Μπραβοοο Να σας ζησει!!!!! Να σου ζησουν κ τα δυο αγγελουδια σου!!!! Πολυ ομορφη η μπομπονιερα που εφτιαξες κ πολυ καλη ιδεα!!!!!Συγχαρητηρια κ παλι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σας ζήσει η πεταλουδίτσα σας! η μπομπονιέρα τέλεια και πολύ ωραία ιδέα!...όσο για την κάρτα εγώ προσωπικά την βρίσκω πανέμορφη!...και με πολύ πρωτότυπο θέμα! καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σας ζήσει!!!!!!η μπομπονιέρα υπέροχη αλλά και η κάρτα είναι φανταστική!!!!!μου αρέσει πάρα πολύ!!!!καλή επιτυχία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας ζήσει Σοφάκι μου!!Πανέμορφα και τα δύο!
    Εύχομαι να βρείτε γρήγορα τους ρυθμούς σας!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Congratulations sofia on the birth of your daughter, its funny I was just thinking the other day that I hadn't seen anything from you in while and then this popped up. I have to say that your card is fantastic and you definitely haven't lost your form this is such a fantastic cas card and perfect for our challenge at Get Creative. Thank you so much for taking time out from your busy schedule to join us.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλως σε βρηκα!!! να σου ζησουν τα παιδακια σου !!! λατρευω την κοκκινη μπομπονιερα σου!!! τελεια!!!! οσο για την καρτα σου την βρισκω υπεροχη..αλλωστε less is more!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλησπέρα Σοφία μου!
    Έχω πολύ αγωνία να δω την μικρή πεταλουδίτσα.. Θα γίνει όμως κι αυτό ;)
    Προσωπικά η καρτούλα μου αρέσει πολύ!!
    Πολλά φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρώτα από όλα να ευχηθώ τα καλλίτερα για το κοριτσάκι σου! Στα δικά μας τώρα η καρτούλα σου είναι τέλεια!! ότι και να δημιουργείς Σοφία μου το λατρεύω! Σε ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή στο Get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σοφάκι να σου ζήσει η μικρούλα σου να είναι γερή και ευτυχισμένη! Όσο για την καρτούλα τι να σου πώ...μην ακούω χαζά έχασες την φόρμα σου είναι απλά τέλεια! Το στύλ σου είναι απο τα αγαπημένα μου ;) Η δημιουργικότητα βλέπεις και το ταλέντο είναι σαν το ποδήλατο δεν ξεχνιούνται ποτέ! Σε ευχαριστούμε που αφιέρωσες απο τον πολύτιμο πλέον χρόνο σου να παίξεις μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Sofia huge congratulations on your little princess!!!!!!!
    I have missed you and your cards!
    this one is no exception....just perfect love how you were inspired by the colours!
    thank you for taking time out of your busy schedule to play along with us at Get Creative
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ σου ζήσει η μικρή σου πριγκίπισσα!!! Οι κάρτες σου είναι πάντα τόσο απλές και όμορφες...Καλή επιτυχία..και τα καλύτερα για τη μικρούλα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι υπέροχα νέα Σοφία μου, να σου ζήσει!!!!!!! Πολύ χάρηκα!!!!

    ... Το ξέρεις πόσο μας έχεις λείψει κι εσύ και οι κάρτες σου. Δεν ξέρω αν σε δυσκόλεψε, αλλά την λάτρεψα πραγματικά. Τόσο πρωτότυπη και όμορφη, love-love-love it!

    Ευχαριστούμε πολύ που βρήκες τον χρόνο να κάνεις καρτούλα και να παίξεις μαζί μας. Ελπίζω να μπορείς να κάνεις κι άλλες και να βλέπουμε και πάλι τις πανέμορφες καρτούλες σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. I love your card making style, such a cool and pretty card!! thank you for joining us at Get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες μέσα απο την καρδιά μου για τις υπέροχες ευχές σας...Να είστε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. συγχαρητήρια για το μωράκι σου και τις διακρίσεις σου!!!υπέροχες όλες!!!καλή δύναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλώς σε βρήκα!
    Είδα την κάρτα σου σε ένα άλλο blog, δυστυχώς μέσα στη βόλτα μου ξέχασα ποιο, και ήρθα να σου πω από κοντά συγχαρητήρια! Είναι εξαιρετική! Λιτή και κομψή!
    Μια και διάβασα τώρα την ανάρτησή σου, να σου ευχηθώ και για τη μικρή σου, να είναι τυχερή και εσύ να είσαι καλά να την καμαρώνεις όσο μεγαλώνει!
    Πάω να εξερευνήσω και τις άλλες δημιουργίες σου. Αναρωτιέμαι, αν μου άρεσε τόσο αυτή στην οποία λες ότι έχασες τη φόρμα σου, οι άλλες σου δημιουργίες πόσο θα μου αρέσουν??
    {Fan, όπως λέμε sofan!}

    ΑπάντησηΔιαγραφή