6 Οκτωβρίου 2010

Επέστρεψα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επέστρεψα!!!!!!!Μπήκα πλέον και επίσημα στο club των παντρεμένων......Όλα ήταν υπέροχα αν εξαιρεσεις μερικά ευτράπελα που συνέβησαν, όπως για παράδειγμα ότι περιμέναμε να στολίστει η εκκλησία περίπου μία ώρα (ο γάμος ήταν 6:30 και αυτή που το είχε αναλάβει θυμήθηκε να έρθει στις 7:15) ή ότι το νυφικό ήταν πολύ μακρύ (τελικά) και όλο το βράδυ το είχα αγκαλιά για να καταφέρω να χορέψω.......Και άλλα πολλά μπορώ να αναφέρω αλλά δεν πρόκειται να το κάνω γιατί εκτός του ότι θα εκνευριστώ για ακόμα μία φορά θα σας κουράσω κιόλας!!!!!!!!!!!!Το πιο σημαντικό όμως που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι η έκπληξη που μου έκανε ο άντρας μου στο κέντρο........Είχαμε αποφασίσει με τον αγαπημένο μου, αντι του καθιερωμένου μπλουζ που χορεύουν όλοι μετά την κοπή της τούρτας, να χορέψουμε σούστα (είναι κρητικός ερωτικός χορός για όσες δεν γνωρίζουν) μιας και ταίριαζε και με την αμφίεση του άντρα μου (όπως θα δείτε και παρακάτω ήταν ντυμένος με την παραδοσιακή κρητική φορεσιά)!!!!!!Η έκπληξη;;;;;;;Είχε γράψει το λόγια του τραγουδιού που χορέψαμε......Τέλειο;Όλο το τραγούδι από την αρχή μέχρι το τέλος μιλούσε για μένα και την αγάπη μας.........Νομίζω ότι είναι από τα ομορφότερα δώρα που μπορεί να σου κάνει το έτερον ημισυ........Γι 'αυτό αγάπη μου σε ευχαριστώ όχι μόνο για την τόσο όμορφη έκπληξη αλλά και επειδή είσαι καθημερινά δίπλα μου,
επειδή υπομένεις κάθε παραξενιά μου,
επειδη μου χαμογελάς
επειδή με προσέχεις και
πάνω απ'ολα επειδή με αγαπάς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε αγαπώ πολύ!!!!!!!!

Παρακάτω είναι οι πρώτες φωτογραφίες που πήρα απο το γάμο.....Τις τράβηξε μια φίλη αλλά δεν είναι πολύ καλές.....Υπόσχομαι πάντως μόλις πάρω του φωτογράφου να ανεβάσω κι άλλες!!!!!


(λίγο άτυχη στιγμή για τον άντρα μου αλλά και πάλι κούκλος είναι)


20 σχόλια:

  1. Και συ κούκλα είσαι.
    Άλλη μία μείον από την πιάτσα.
    Τώρα θα έχεις χρόνο για blogging?

    Καλούς απογόνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ζήσετε αγαπημένοι, ενωμένοι και να έχετε πάντα την ευλογία του Θεού. Να σας χαρίσει γερά παιδάκια κι εσείς να κάνετε μια πανέμορφη και σωστή οικογένεια! Να είστε πάντα χαρούμενοι, αλλά και στα δύσκολα, δυνατοί! Πολύ όμορφο και αληθινό δώρο από τον σύζυγο σου να σου γράψει ολόκληρο τραγούδι! Είστε ένα όμορφο ζευγάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε υπέροχοι και οι δύο, περιμένουμε κι άλλες φωτογραφίες! Η πρωτοτυπία του χορού μου άρεσε πολύ (είμαι κι εγώ Κρητικιά) και μακάρι να το επέλεγαν περισσότεροι! Αλλά αυτό που έκανε ο άντρας σου ήταν ακόμα πιο πρωτότυπο και γλυκό!Μακάρι να νιώθετε πάντα έτσι και να ζήσετε ευτυχισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ζησετε καο οτι καλυτερο ευχομαι στην καινουρια σας ζωη!!!Και εσυ εισαι μια κουκλα απο τις πιο ομορφες νυφες που εχω δει!!!Τελικα δεν υπαρχει γαμος χωρις ευτραπελα...Αχ μακαρι να μου εγραφε και ο δικος μου ο αντρας αν οχι τραγουδι εστω ενα ρεφρενακι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hi Sophia,congratulations!!! Firstly welcome to the world of the married woman,always remeber that your hubby is the most important person in your life and that he requires almost all your attention!I wish you a wonderful life together. Secondly welcome to our scrap world,we have fun playing with paper,whenever we get a minute....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σοφία μου, να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι όπως την ημέρα του γάμου σας... υπέροχη η κίνηση του άντρα σου, οταν αγαπάνε οι κρητικοί αγαπάνε!!! (κι εγω κρητικιά είμαι)..
    να ζήσετε μια ζωή ευτυχισμένοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να ζήσετε πάρα πολλά
    κι ευτυχισμένα χρόνια
    και να σας αξιώσει ο Θεός παιδιά
    μα και πολλά εγγόνια.

    Σοφάκι μου εύχομαι να είστε πάντα αγαπημένοι και ευτυχισμένοι,κουκλιά είστε και τα δυο σας,φιλιά πολλά από μια συμπατριώτισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να ζήσετε!!!!!καλωσήρθες στο κλαμπ!χι!χι!
    χαίρομαι που πήγαν όλα καλά.Όσο για τα ευτράπελα θα τα θυμάστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. να ζήσετε και να είσαστε πάντα αγαπημένοι και ερωτευμένοι, καλά δεν το συζητάω είσαι μια κουκλά και το νυφικό σου φαίνεται υπέροχοοο!!!! Φιλιάα πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σοφάκι μου ήσουν κούκλα :) Να ζήσετε και κάθε ευτυχία να έχετε :) χάρηκα πολύ πολύ που πήγαν όλα τέλεια στον γάμο σας :) άντε και στα δικά μας η ελεύθερες :) Ελπίζω να τα ξαναπούμε από κοντά. φιλιά :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. να ζήσετε πιο πολύ απο τα ψηλά βουνά είστε και οι δυο κουκλιά φττττττ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σοφάκι να ζήσετε σαν τα ψηλά βουνά που λέει και η φίλη μου η Marilise,παντα ευτυχισμένοι με υγεία και αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Nα ζήσετε ευτυχισμένοι και όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!
    Ειστε και οι δυο πολύ όμορφοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κορίτσια σας ευχαριστώ πάρα παρα παρα πολύ για τις ευχες σας!!!!!Να'ειστε πάντα καλά!!!!Και όπως είπε και η Ζεφη, και στα δικά σας οι ελεύθερες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Να ζήσετε! Πάντα ευτυχισμένοι και αγαπημένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Nα ζήσετε πάντα αγαπημένοι και χαμογελαστοί!!! Μην στεναχωριέσαι όλοι έχουμε να θυμόμαστε ευτράπελα απο τους γάμους μας....;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σας ευχομαι γλυκια ζωη! Να σας χαρισει ο θεος παιδάκια και τα μονα δακρυα που θα δειτε να ειναι δακρυα χαρας!
    Απο ευτραπελα σε γαμους πολλα...στον δικο μου καποιος πανεξυπνος εβγαλε απο το αμαξι τα ποτηρια του κεντρου (που τα στολισε η μαμα μου) και το βιβλο ευχων! Φανταζεσαι τι επαθα οταν τα ειδα την αλλη μερα στην εκκλησια διπλα στο τραπεζι με τις μπομπονιερες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εστω και καθυστερημενα να ζησετε και να ειστε παντα ευτιχισμενοι.πολυ ομορφο το δωρο του αντρα σου.πολυ ρομαντικο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλά εγώ όλα καθυστερημένα τα βλέπω....
    Σοφία μου να ζήσετε!!!!! Να είστε πάντοτε ευτυχισμένοι κ αγαπημένοι!! Καλούς απογόνους!!!! Να μπεις κ σε αυτό το κλαμπ!!!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εγώ ακόμα πιο καθυστερημένη..λολ...ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ!!! Είστε κούκλοι και οι δύο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή